Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Naše storitve

Dostava cvetja

Izkažite svoje spoštovanje in ljubezen, tudi če niste prisotni.

Dostava cvetja

V trenutkih žalovanja in izgube je vsaka podrobnost pomembna. Razumemo, kako težko je to obdobje za vse, ki ste poznali pokojnega, ter da včasih okoliščine ali oddaljenost preprečujejo osebno udeležbo na pogrebu. Želimo vam ponuditi podporo, kjer je to mogoče.

 Naša storitev dostave žalnih izdelkov je zasnovana tako, da vam olajša nekatere skrbi in omogoča izkazovanje spoštovanja, tudi če se ne morete osebno udeležiti pogreba. Z nami lahko izberete med široko paleto žalnih izdelkov, ki so na voljo v naši spletni trgovini, in se zanesete, da bodo vaši izbrani izdelki dostavljeni pravočasno in z vso skrbnostjo.

 

Vsak žalni aranžma, venec ali cvetje je skrbno pripravljen z mislijo na vaše potrebe in želje. Naš cilj je zagotoviti, da bodo naši izdelki ustrezno izražali vaše spoštovanje in ljubezen do preminulega, ne glede na to, kje se nahajate.

Vemo, da je v teh trenutkih vsaka dodatna skrb odveč. Zato smo postopek naročanja naredili čim bolj preprost. Naročilo žalnih izdelkov je treba oddati vsaj 1 dan pred pogrebom. Za dostavo žalnih izdelkov nam morate posredovati: ime in priimek pokojnika, datum in kraj pogreba, ura pogreba, ime ali številka vežice, napis na traku na spletnem obrazcu, ki je na voljo v košarici ob spletnem nakupu.